Hakeminen liikuntaluokalle

Informaatiotilaisuus kaikille huoltajille pidetään maanantaina

16.1.2020 klo 18:00 Kimpisen koululla, Pohjolankatu 23.

Soveltuvuuskoe Kimpisen koulun liikuntapainotteiseen opetusryhmään järjestetään tiistaina 4.2.2020
klo 9:00. Kokoontuminen Kimpisen koulun pääaulassa (Pohjolankatu 23). Oppilas tarvitsee soveltuvuuskokeessa
sisäliikuntavarustuksen, sisäpelikengät sekä uintivarustuksen.

Oppilailla on mahdollisuus kouluruokailuun Kimpisen koululla testipäivän aikana.

Oppilas joka hakee sekä jääkiekkopainotteiseen, että liikuntapainotteiseen opetusryhmään, osallistuu saman
päivän aikana ensin aamulla luistelutestiin, sen jälkeen molempien painotusluokkien yhteiseen salitestiin ja jossain välissä päivää uintitestiin (opettajat ohjeistavat tästä). Samalla salitestin pistemäärällä voi hakea siis molemmille painotusluokille.

Oheisen linkin takaa löytyvät liikunta- ja jääkiekkoluokkien valinnoissa käytettävien soveltuvuuskokeiden (Olympiakomitean soveltuvuuskoe) yleiset ohjeet ja mallivideot suorituksista. Jääkiekkoluokalle pyrittäessä tehdään myös jäällä suoritettava lajitaitokoe.