Vanhempaintoimikunta

Kimpisen koulussa toimii vanhempaintoimikunta, jonka tehtävänä on toimia koulun yhteistyökumppanina sekä järjestää lapsille ja nuorille mukavia mutta hyödyllisiä tapahtumia ja tempauksia, jotka eivät ilman vanhempien tukea olisi mahdollisia.

Vanhempaintoimikunnan jo vakiintuneita toimintoja ovat Ura-aamun (9.luokkalaisille) ja Halloween -diskon järjestäminen, Kimpinen Collection myynnin organisointi ja “Hyvä kaveri” -stipendien jakaminen jouluna.

Tule rohkeasti mukaan toimintaan ideoimaan lapsille ja nuorille mieleenpainuvia kokemuksia sekä toimimaan vanhempien viestinviejänä koulun suuntaan.

Ota yhteyttä! – Maarit Myllys-Kinnunen, vanhempaintoimikunnan pj. 040 5712657 tai kimpisenvanhemmat@gmail.com