Haku musiikkiluokille 2020

Musiikkiluokalle valitaan lappeenrantalaisia koululaisia, jotka läpäisevät hyväksytysti musiikkiopiston ja koulun yhdessä järjestämän valintakokeen. Musiikkiopiston oppilaina jo oleville järjestetään vain valintakokeeseen kuuluva haastattelu, ryhmämusisointiosuus ja laulunäyte (paitsi jos hakijoiden joukossa on jo MU-opiston oppilaina olevia enemmän kuin 16 – ks. tarkemmin alta kohdasta “Musiikkiluokalle hakeminen”)

Kokeen yhteydessä hakijan on esitettävä jokin seuraavista lastenlauluista ilman säestystä: ”Tuiki, tuiki Tähtönen (voi laulaa myös muulla kielellä kuin suomeksi), Pii Pii Pikkuinen lintu, Vaarilla on saari, Hinajalaulu. Musiikkiluokan oppilas ei voi valita muuta erityispainotusta peruskoulun aikana.

Musiikkiluokalle pyrkivien oppilaiden huoltajille pidetään tiedotustilaisuus Lappeenrannan musiikkiopistolla tiistaina 14.1.2020 klo 18.00. Tilaisuudessa esitellään musiikkiluokkien ja musiikkiopiston toimintaa ja kerrotaan tarkemmin musiikkiluokkahausta. Tervetuloa!

Valintakoe järjestetään Lappeenrannan musiikkiopistolla 4.2.2020. Tieto valintakokeen tarkoista kelloajoista kouluittain toimitetaan koteihin musiikkiopiston toimesta. Hakulomake musiikkiluokalle tulee täyttää Wilmassa viimeistään perjantaina 24.1.2020.

Valintakokeen tulokset ilmoitetaan huoltajille Wilmassa 21.2.2020.

Lisätietoja: Santtu Peltomaa, apulaisrehtori, Kimpisen koulu, 040 5537578