Musiikkiluokka

Nauhoittamo

Lappeenrannan musiikkiluokat

Musiikkiluokat ovat toimineet Lappeenrannassa vuodesta 1967 lähtien. Toiminta on vakiintunut kokonaisuudeksi, jossa musiikkiluokat käyvä oppilas saa normaalin perusopetuksen lisäksi vahvan musiikillisen peruskoulutuksen..
Musiikki studio

Haku musiikkiluokalle 2020

Musiikkiluokka alkaa kolmantena kouluvuotena ja jatkuu koko peruskouluajan yhdeksännen luokan loppuun. Musiikkiluokalle valittu ei voi myöhemmin hakea mihinkään muuhun Lappeenrannan kaupungin ylläpitämään erityispainotusryhmään..
Nauhoittamo

Musiikkiluokkien historia

Lappeenrannassa musiikkiluokkatoiminta alkoi syksyllä 1967 Alakylän koulussa, joka odotti uutena vain kolme vuotta vanhana kouluna, joka oli tilava ja tarjosi sopivat tilat musiikkiluokkatoimintaan..
Musiikki studio

Opiskelu musiikkiluokalla

Lappeenrannan musiikkiluokat toimivat yleisopetuksen rinnalla tarjoten oppilaille painotettua musiikinopetusta eli musiikin opetuksen määrä on normaalia suurempi. Musiikin perusteita eli nuotinluku..