Haku musiikkiluokille 2019

Musiikkiluokalle valitaan lappeenrantalaisia koululaisia, joilla voidaan luokanopettajan arvion perusteella katsoa olevan edellytykset opiskella musiikkiluokalla ja jotka läpäisevät hyväksytysti musiikkiopiston ja koulun yhdessä järjestämän valintakokeen. Musiikkiopiston oppilaina jo oleville järjestetään vain valintakokeeseen kuuluva haastattelu ja laulunäyte luokanopettajan antaman arvion lisäksi (paitsi jos hakijoiden joukossa on jo MU-opiston oppilaina olevia enemmän kuin 16 – ks. tarkemmin alta kohdasta“Musiikkiluokalle hakeminen”) Musiikkiluokan oppilas ei voi valita muuta erityispainotusta peruskoulun aikana.

Musiikkiluokalle pyrkivien oppilaiden huoltajille pidetään tiedotustilaisuus Lappeenrannan musiikkiopistolla tiistaina 15.1.2019 klo 18.00. Tilaisuudessa esitellään musiikkiluokkien ja musiikkiopiston toimintaa ja kerrotaan tarkemmin musiikkiluokkahausta. Tervetuloa!

Valintakoe järjestetään Lappeenrannan musiikkiopistolla 5.2.2019. Tieto valintakokeen tarkoista kelloajoista kouluittain toimitetaan koteihin musiikkiopiston toimesta. Hakulomake musiikkiluokalle tulee täyttää Wilmassa viimeistään perjantaina 25.1.2019.

Valintakokeen tulokset ilmoitetaan huoltajille Wilmassa 22.2.2019.

Lisätietoja: Santtu Peltomaa, apulaisrehtori, Kimpisen koulu, 040 5537578