Hakeminen liikuntaluokalle

Soveltuvuuskoe järjestetään senhetkinen koronaohjeistus huomioiden tiistaina 2.2.2021 klo 9.00 alkaen Kimpisen koulun pääaulassa (Pohjolankatu 23). Oppilas tarvitsee soveltuvuuskokeessa sisäliikuntavarustuksen, sisäpelikengät sekä uintivarustuksen. Oppilailla on mahdollisuus kouluruokailuun Kimpisen koululla testipäivän aikana.

Mahdollisissa sairastapauksissa soitto tai viesti Jari Innanen 0405509073 tai Jussi Huhtala 0505919351

Oppilas joka hakee sekä jääkiekkopainotteiseen, että liikuntapainotteiseen opetusryhmään, osallistuu saman
päivän aikana ensin aamulla luistelutestiin, sen jälkeen molempien painotusluokkien yhteiseen salitestiin ja jossain välissä päivää uintitestiin (opettajat ohjeistavat tästä). Samalla salitestin pistemäärällä voi hakea siis molemmille painotusluokille.

Oheisen linkin takaa löytyvät liikunta- ja jääkiekkoluokkien valinnoissa käytettävien soveltuvuuskokeiden (Olympiakomitean soveltuvuuskoe) yleiset ohjeet ja mallivideot suorituksista. Jääkiekkoluokalle pyrittäessä tehdään myös jäällä suoritettava lajitaitokoe.

Soveltuvuuskokeiden sisällöt: https://www.soveltuvuuskoe.fi