Hakeminen jääkiekkoluokalle

Soveltuvuuskoe järjestetään senhetkinen koronaohjeistus huomioiden  tiistaina 2.2.2021 klo 8 alkaen Jäähallilla (harjoitushalli). Testit aloitetaan jäähallissa, jossa suoritetaan luistelutesti, johon varustuksena luistimet, maila, kypärä ja hanskat (myös maalivahdilla).

Luistelutestin jälkeen siirrytään omilla kyydeillä Urheilutalolle, jossa suoritetaan salitesti, n. klo 10 alkaen. Salitesti suoritetaan yhteisesti liikuntapainotteiselle hakevien kanssa (mutta EI uintia!) Varustuksena sisäliikuntavarustus ja sisäpelikengät. Oppilailla mahdollisuus kouluruokailuun Kimpisen koululla testipäivän aikana.

Oppilas joka hakee sekä jääkiekkopainotteiseen, että liikuntapainotteiseen opetusryhmään, osallistuu saman päivän aikana ensin aamulla luistelutestiin, sen jälkeen molempien erityspainotteisten yhteiseen salitestiin ja jossain välissä päivää uintitestiin (opettajat ohjeistavat tästä). Samalla salitestin pistemäärällä voi siis hakea molempiin erityispainotteisiin opetusryhmiin.

Oheisen linkin takaa löytyvät liikunta- ja jääkiekkoluokkien valinnoissa käytettävien soveltuvuuskokeiden (Olympiakomitean soveltuvuuskoe) yleiset ohjeet ja mallivideot suorituksista. Jääkiekkoluokalle pyrittäessä tehdään myös jäällä suoritettava lajitaitokoe.

Jääkiekon lajitestit 2020
www.soveltuvuuskoe.fi